Zelf samenstellen

Wil je zelf een pakket samenstellen? In onze showroom van meer dan 100 vierkante meter is een groot assortiment artikelen aanwezig om voor jouw bedrijf of relaties het perfecte geschenk samen te stellen. Vind je niet wat je zoekt? Dan gaan wij tot het uiterste om toch aan je wensen te voldoen.

Zelf een kerstpakket samenstellen is het leukste wat er is. Op deze manier kan je een pakket maken dat goed aansluit bij jullie organisatie. Dat kan naar voren komen in de kleur die bij jullie bedrijf past, een bepaald thema dat aansluit bij jullie waarden, of een pakket dat goed aansluit bij jullie personeelsbestand. Onze showroom is voorzien van verschillende thema-hoeken met een uitgebreid food-assortiment. Daarnaast hebben we een uitgebreide variatie aan non-food artikelen waarvan we een groot deel zelf op voorraad hebben. Tevens hebben we een sfeervolle wijnhoek, een uitgebreid tapas-assortiment en natuurlijk een Twents heukske!

Kom langs in onze showroom en laat je inspireren. Wij adviseren je graag om het beste pakket voor jullie medewerkers samen te stellen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken!