Ter Brugge in Borne viert jubileum met bijzondere puzzel

BORNE - Er ging vorig jaar een dikke streep door het beoogde gouden jubileumfeest met duizend gasten. Ook dit jaar viert Ter Brugge Verscentrum/Geschenken geen groot feest. Wel is er zaterdag 25 september een barbecue voor het personeel.


„Nadat we vorig jaar ons 50-jarig bestaan niet konden vieren, hoopten we dat het dit jaar wel zou lukken. Maar op zo korte termijn een groot evenement organiseren lukt gewoon niet. En aangezien we volgend jaar al weer 52 jaar bestaan laten we het nu helemaal schieten”, zegt Wendy Kroeze-Ter Brugge. 

Beurs nu in 2022

De jaarlijkse grote klantendag en beurs wordt doorgeschoven naar volgend jaar. Toch gaat het 50-jarig bestaan van het familiebedrijf niet geheel ongemerkt voorbij. Behalve een personeelsfeest is een bijzonder cadeau voor de klanten bedacht: een speciale legpuzzel die hoogtepunten van het bedrijf en markante personeelsleden toont.

Kijkje nemen kan altijd

Vorig jaar werd het pand aan de Hanzestraat fors verbouwd. „Belangstellenden die graag ons uitgebreide bedrijf willen zien zijn welkom op afspraak. Dan kunnen ze meteen een kijkje nemen in de nieuwe showroom voor relatiegeschenken en een legpuzzel meenemen.”