Vijf vragen aan Brian Oude Roelink

Maak kennis met Brian Oude Roelink. Brian is 27 jaar en is na zijn opleiding in de toerisme terecht gekomen in de wereld van de kerstpakketten.
Binnen Geschenken ter Brugge is hij verantwoordelijk voor de inkoop, het complete logistieke proces, de facturatie en allerhande randzaken.

1. Wat vind je zo leuk aan je werk?
Ik vind de afwisseling in mijn werk het leukst. Elke dag is anders, het ene moment ben ik druk bezig in het magazijn en het andere moment ben ik bezig om nieuwe producten in het systeem in te boeken. Daarnaast rijd ik ook zo nu en dan een route voor Verscentrum ter Brugge.

2. Wat is je guilty pleasure?
Ik weet het, heel gemeen, maar ik ga stuk op leedvermaak! Tuurlijk check ik wel even of het niets ernstigs is, maar anders lig ik eerst dubbel van het lachen voordat ik überhaupt kan vragen hoe het met iemand gaat…

3. Wat is je favoriete vakantiebestemming?
Dat zijn er eigenlijk twee, namelijk Curaçao en Indonesië.

Curaçao omdat het een eiland is waar ik mij direct thuis voel. Dat komt denk ik door de gemoedelijke en relaxte sfeer. Je kan best vijf minuten in de rij bij de kassa staan terwijl er maar één iemand voor je is. Dat komt door de persoonlijke benadering, er wordt oprechte interesse in elkaar getoond, dat dat spreekt mij erg aan.
Daarnaast vind ik Indonesië een mooi land, mede door de cultuur en de vriendelijke mensen. De inwoners zijn erg gastvrij, zo heb ik ervaren tijdens mijn bezoek aan Java en Bali.
 
Als ik voor een relax-vakantie kies, ga ik voor Curaçao, voor cultuursnuiven ga ik graag naar Indonesië.

4. Wat is het mooie aan de samenwerking tussen Geschenken ter Brugge en Verscentrum ter Brugge?
De mooie combinaties die we kunnen maken in de pakketten. We kunnen hele mooie kwaliteitspakketten maken met producten van Verscentrum Ter Brugge B.V. en ons eigen non-food assortiment. De beide bedrijven zijn echt een aanvulling en versterking voor elkaar. Daarnaast is het fijn dat we met het uitleveren van (kerst)pakketten gebruik kunnen maken van de vrachtwagens en chauffeurs van het verscentrum.
En natuurlijk de extra collega’s, dat brengt veel gezelligheid met zich mee!

5. Top en flop in je kerstpakket?
Top: lang houdbare producten waar je iets aan hebt zoals pasta. Of een reistrolley, met de reizen en weekendjes weg die ik regelmatig plan, is dat altijd een goed cadeau!

Flop: kleine cupjes met half-persoons-porties. Daar bedoel ik bijvoorbeeld zo’n klein cupje jam mee. Daar kan toch niemand z’n broodje fatsoenlijk mee smeren?!